Vita&Mini - lastenteatteri
Naurettavan terveellistä lastenteatteria.

Neuvokas perhe, Yksi elämä ja DOT ry. ovat tuottaneet yhdessä kiertävän lastenteatteriesityksen Vita&Mini, jossa draaman keinoin käsitellään terveyttä ja hyvinvointia.

Esityksen hahmot Vita & Mini seikkailevat yhdessä ja käsittelevät terveelliseen syömiseen, liikkumiseen ja leikkimiseen sekä ruutuaikaan liittyviä asioita hauskalla tavalla.

Vita & Mini -esitys on suunnattu 5-10v. lapsille ja se on toteutettu non-verbaalisesti mimiikan keinoin, kaikki lapset voivat ymmärtää sen kielitaidosta huolimatta.

Esitys kiertää valtakunnallisesti kouluissa, varhaiskasvatuksessa ja erilaisissa tapahtumissa. Opettajille ja muille lasten kanssa toimijoille on tarjolla myös pedagoginen oheismateriaali terveysteemojen käsittelyyn. Kysy rohkeasti lisää!
Lisätietoja esityksestä osana opetusta anne.kuusisto@sydanliitto.fi
Tiedustelut esityspäivistä ja hinnasta info@dotdot.fi

Opettajien kommentteja esityksestä:

"Hauskasti toteutettu esitys tärkeistä teemoista ja oli hienoa, että se jätti jotain mielikuvituksen varaan. Ruutuajasta ja ruokailusta syntyi hyvää keskustelua luokassa esityksen jälkeen. Lapset myös halusivat leikkiä Vita & Miniä."

"Koulumme vastaanottoluokka oli haltioissaan esityksestä, kun hekin ymmärsivät tarinan. Ruokailuun liittyvät haasteet, leikkiminen ja liiallinen pelaaminen puhututtivat kaikkia. Koimme esityksen erittäin hyvänä!"

Lasten kommentteja:

"Oli hassua, kun se Vita vaan pelasi eikä huomannut sen kaverin leikkejä. -Ei kannata liikaa pelata, kun sitten jää jotain kivaa huomaamatta"

"Se Vita ei halunnut maistaa kasviksia, se tykkäs vaan karkeista.. Mut se maistoi kuitenkin."

Video in english.

Video på svenska.

 

 

Lisätietoa esityksestä:

Presentation på svenska

Presentation in English