Yhteystiedot
Mikä on Neuvokas perhe ja miten saat meihin yhteyden?

Neuvokas perhe haluaa innostaa, kannustaa ja antaa iloa elintapoihin. Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa elää hyvin, vaan jokainen voi etsiä oman tapansa toteuttaa arkea ja tehdä terveellisiä valintoja. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa ja osa Yksi elämä –kokonaisuutta, jossa mukana ovat myös Aivoliitto ja Diabetesliitto.

Neuvokas perhe –toiminta haluaa kiinnittää erityisen huomion asioihin, jotka perheiden arjessa jo toimivat; antaa mahdollisuuden nostaa niitä esille ja vahvistaa. Mikä meillä toimii jo hyvin? Missä lapseni on erityisen taitava? Mistä olemme ylpeitä arjessamme, mikä sujuu?

Jos energiaa riittää ja elämäntilanne mahdollistaa, on tärkeää myös pohtia, missä itse toivoisimme arkeen muutosta; haluaisimmeko liikkua perheenä yhdessä enemmän, onko herkkuhetkiä liikaa, jääkö uniaika liian vähälle? Mikä on meidän perheen juttu tai oma muutostoiveeni. Annamme keinoja löytää omat muutostoiveet ja konkreettisia vinkkejä muutosten toteuttamiseen.

Neuvokas perhe tarjoaa tietoa ja tukea sekä perheille, että ammattilaisille. Pääviestimme liittyvät liikuntaan, syömiseen ja perhearkeen. Erityistä tukea haluamme tarjota ylipainoisten lasten perheille.

Tule mukaan löytämään perheenne vahvuuksia arjen valinnoissa. Sivuillemme päivittyy jatkuvasti uutta materiaalia ja sisältö täydentyy teiltä tulleiden toiveiden perusteella.

 

Yhteystietomme:

Terhi Koivumäki
Projektipäällikkö
terhi.koivumaki@sydanliitto.fi
puh. 050 3094499                         

Anne Kuusisto
Lapsiperheasiantuntija
anne.kuusisto@sydanliitto.fi
puh. 040 5914222

Moila Ant-Wuorinen
Lasten ravitsemuksen asiantuntija
moila.ant-wuorinen@sydanliitto.fi
puh. 050 4699606

Elisa Luomaranta
Kouluttaja
elisa.luomaranta@sydanliitto.fi 
puh. 046 9214820                    


Sivuillamme olevat piirroskuvat ovat Annika Mannströmin piirtämät.