Etusivu / Materiaalit / Ideoita tapahtumien järjestämiseen / Miten Satumetsä-lapsiperhetapahtuma järjestettiin?

Miten Satumetsä-lapsiperhetapahtuma järjestettiin?

Haastattelimme Pohjois-Karjalan Sydänpiirin Annika Immosta Joensuussa järjestetyn Satumetsä-lapsiperhetapahtuman järjestämisestä. Pohjois-Karjalan Sydänpiiri yhdessä Karelia-ammattikorkeakoulun, Joensuun Sydänyhdistyksen ja monen muun paikallisen toimijan kanssa olivat järjestämässä tapahtumaa jo 33 kerran. Tapahtuma on hyvä esimerkki lapsiperhetapahtumien järjestämiseen yhteisyössä muiden toimijoiden kanssa.

Kuvat: Antti Ukkonen, Sydänliitto

Joensuun Lykynlammella järjestetty Satumetsä-lapsiperhetapahtuma keräsi paikalle runsaasti lapsiperheitä. Tapahtuma järjestettiin jo 33 kerran, joten yleisön joukossa oli väkeä myös useammasta sukupolvesta. Järjestäjät saivat perheiltä positiivista palautetta tapahtumasta, minkä näki myös paikan päällä lasten iloisista hymyistä. Satumetsää oli järjestämässä monipuolinen joukko erilaisia toimijoita koulujen opiskelijoista hyvää tekeviin yhdistyksiin ja kirjastoista kaverikoiriin ja pelastuslaitoksiin. Satumetsä toimii näin hyvänä esimerkkinä monialaisesta yhteistyöstä lapsiperhetapahtuman järjestämiseen kaikenlaisille toimijoille ympäri Suomea.

Joensuun erilaisten toimijoiden toiminnasta kannattaa ottaa mallia ja inspiraatiota juuri teidän uuden ja upean lapsiperhetapahtumien järjestämiseen. Lue haastattelu tapahtuman suunnittelusta alta.

Tämä tapahtumaesimerkkisivu on tehty yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sydänpiirin kanssa osana Sydänliiton Arjen tukea -hanketta.