Hyppää sisältöön

Yhteistyökumppanit

Neuvokas perhe -menetelmä tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden hyvinvointia edistävien hankkeiden ja lähestymistapojen kanssa. Tässä näet muutamia yhteistyökumppaneitamme – lisää heitä tulossa tälle sivulle esittelyyn vuoden 2020 aikana.

Ruokakunta

Ruokakunta-hankkeessa mallinnetaan varhaiskasvatuksen ruokailusuositusten ruokailua ja ruokakasvatusta osaksi erilaisten kuntien pysyvää toimintaa kolmen maakunnan alueella (Päijät-Häme, Keski-Suomi ja Pohjois-Savo). Hanke saa terveyden edistämisen määrärahaa (STM) vuosina 2019-2021.

 

Tutustu tarkemmin

 

Kehuva

Kehonkuva hyvinvoinnin perustana -lähestymistapa (KEHUVA) tukee ammattilaisia tilanteissa, joissa käsitellään ruokaan, syömiseen ja kehoon liittyviä teemoja. Lähestymistapa on kehitetty vuosina 2017-2019 Kehonkuva hyvinvoinnin perustana -hankkeessa (Itä-Suomen yliopisto, Helsingin yliopisto, Tampereen yliopisto ja Helsingin Diakonissalaitos). Hanke sai tällöin terveyden edistämisen määrärahaa (STM).

 

Lue lisää Kehuvasta

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

PHT tarjoaa toimintaa ja kursseja lapsiperheille, jotka kaipaavat tukea arjen ja elämäntapojen tarkasteluun.  Perheiden hyvinvointikurssit tarjoavat perheille mahdollisuuden pysähtyä arjen hyvinvoinnin ja jaksamisen äärelle. Koulutetut ohjaajat ja erilaiset työvälineet auttavat perheitä tarkastelemaan omaa arkea ja löytämään tapoja, jotka tukevat kaikkien perheenjäsenten hyvinvointia. Hyvinvointisisältö kursseille on kehitetty yhteistyössä PHT:n  ja Neuvokas perheen kanssa.

 

Lue lisää perhekursseista!

MIELI Suomen Mielenterveys ry

MIELI Suomen Mielenterveys ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja neuvolan, varhaiskasvatuksen ja peruskoulun ammattilaisille. Koulutukset ja materiaalit innostavat sekä antavat tietoa ja työvälineitä lapsen tai nuoren ja hänen perheensä mielenterveyden vahvistamiseen. Mieli ry ja Neuvokas perhe haluat yhdessä tukea perheiden arjen jaksamista, viestinnällisesti, yhteistyöllä sekä Neuvokas perhe – menetelmän ja Lapset puheeksi – menetelmän yhteensovittamisella.

 

Lisätietoa koulutuksista ja materiaaleista

Haku

Löytynyt 0 tulokset