Skip to content

Neuvokas perhe -ammattilaiset

Neuvokas perhe on Suomen johtava lapsiperheiden elintapojen asiantuntija. Tarjoamme ammattilaisille koulutuksia ja työvälineitä perheiden vahvuus- ja voimavarakeskeiseen elintapaohjaukseen sekä ideoita ja materiaalia lasten ruokakasvatukseen. Vinkkimme perhearjen hyviin valintoihin ja pieniin tekoihin pohjautuvat tutkittuun tietoon. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa.

Koska jokainen perhe on omanlainen ja tarvitsee juuri omanlaistaan tukea.

Menetelmä

Neuvokas perhe -menetelmä on valtakunnallinen lapsiperheiden elintapaohjausmenetelmä. Miten menetelmää kannattaa kunnissa käyttää ja millaisia kokemuksia siitä on? Tutustu myös yhteistyökumppaneihimme.

 

Tutustu menetelmäämme

 

Työvälineet


Tarjoamme ammattilaisille työvälineitä perheen vahvuus- ja voimavarakeskeiseen ohjaukseen: perheiden nettisivut, kortin ja kuvapankin. Lasten ruokakasvatukseen olemme luoneet idea- ja tietopankit sekä kahden tunnin mittaisen verkkokurssin.

 

Tutustu työvälineisiimme

Koulutukset

Järjestämme koko päivän Neuvokas perhe -ohjaajakoulutuksia ja puolen päivän Neuvokas perhe -vahvistuskoulutuksia ympäri Suomen. Ruokakasvatukseen olemme tuottaneet verkkokurssin ja webinaareja on tulossa loppuvuoden 2020 aikana.

 

Klikkaa koulutuksiimme

Materiaalit

Olemme tuottaneet runsaasti materiaalia, joita voit tilata, täyttää tai tulostaa näiden sivujen kautta. Tutustu myös maahanmuuttaja- ja vanhempainiltamateriaaleihimme.

 

Nappaa materiaalimme käyttöösi

Yhteystiedot

Me Neuvokas perhe -tiimissä haluamme tuoda iloa ja hyvinvointia perhearkeen. Missionamme on tukea perheitä arjen hyvissä valinnoissa – niin pienten kuin isojenkin sydänten hyväksi. Ammattilaisia tuemme ja koulutamme vahvuus- ja voimavarakeskeisessä elintapaohjauksessa sekä innostavassa ruokakasvatuksessa.

 

Keitä me olemme?
Ideakortit
Tehtävät
Materiaaleja
Uutiskirje

Search

Found 0 results