Etusivu / Neuvokas perhe -uutiskirjeet ammattilaisille ja perheille

Neuvokas perhe -uutiskirjeet ammattilaisille ja perheille

Lähetämme tällä hetkellä kolmea erilaista uutiskirjettä: yhden terveydenhuollossa työskenteleville lapsiperheammattilaisille, yhden kasvatuksessa ja opetuksessa työskenteleville ammattilaisille ja yhden suoraan lapsiperheille. Tilaamalla ammattilaisuutiskirjeen pysyt ajan tasalla Neuvokas perheen kuulumisista ja uusista materiaaleista. Perheille suunnatusta uutiskirjeestä kannattaa taas ensisijaisesti vinkata perheille. Tutustu täältä uutiskirjeisiimme ja tilaa juuri sinua kiinnostava uutiskirje sähköpostiisi.

Terveydenhuollon lapsiperheammattilaisille suunnattu uutiskirje

 Uutiskirjeestä kuulet ensimmäisenä uusista ja ajankohtaisista artikkeleista, terveydenhuollolle suunnatuista työvälineistä, webinaareista ja kampanjoista. Saat täältä apua perheiden kohtaamiseen ja vahvuus- ja voimavarakeskeiseen elintapaohjaukseen kuukausittain.

Tilaa uutiskirje

Kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille suunnattu uutiskirje

Saat tuoreeltaan ajankohtaisimmat vinkkimme ja materiaalimme terveys- ja hyvinvointitaitojen oppimiseen: ruokakasvatukseen, rauhoittumistaitoihin ja liikkumiseen sekä perheiden kanssa tehtävään yhteistyöhön. Uutiskirjeen avulla kuulet myös heti ensimmäisenä uusista webinaareista ja kampanjoista.

Tilaa uutiskirje