Hyppää sisältöön

Koulutuspaketit

Mikäli haluat ottaa työssäsi käyttöön Neuvokas perhe -menetelmän ja siihen liittyvät työvälineet, helpoin tapa on tutustua webinaareihimme. Mahdollista on myös tilata räätälöidyt, maksulliset Neuvokas perhe -koulutukset livenä tai Teamsin kautta. Koulutuksemme ovat moniammatillisia ja vuorovaikutuksellisia.

Koulutusporukka keskustelee

Ohjaajakoulutus

  • Koulutus on livenä toteutettuna yhden päivän (8h) mittainen. Teamsin kautta toteutettuna se jaetaan kahteen aamu-/iltapäivään (2 x 3h).
  • Koulutuksen hinta vuonna 2021 on 50€/hlö.
  • Koulutuksessa esitellään menetelmä ja sen tarkoitus, tutustutaan työvälineisiin ja harjoitellaan niiden käyttöä.

Pohdimme yhdessä perheen ohjaamiseen ja motivointiin liittyviä asioita sekä tutustumme Neuvokas perhe -työvälineisiin. Ohjaajakoulutus järjestetään tilauskoulutuksena tilaajan toivomalla paikkakunnalla tai Teamsin kautta. Ohjaajakoulutus sopii erinomaisesti kaikille ammattilaisille, jotka työssään toimivat perheiden hyvinvoinnin parissa.

Vahvistuskoulutus

  • Vahvistuskoulutus on kolmen tunnin mittainen (3h).
  • Vahvistuskoulutuksen hinta keväällä 2021 on 20€/hlö.
  • Vahvistuskoulutuksessa juurrutetaan menetelmää osaksi pysyviä käytäntöjä.
  • Lisäksi alue voi valita valinnaisista teemoista sen, mikä ammattilaisia eniten puhuttaa.

Vahvistuskoulutus järjestetään tilauskoulutuksena tilaajan toivomalla paikkakunnalla tai Teamsin kautta. Vahvistuskoulutusta voidaan räätälöidä kohdennetusti eri ammattiryhmille tai myös moniammatilliseen yhteistyöhön.

Lisätietoja ja koulutustarjouksen voit pyytää: elisa.luomaranta@sydanliitto.fi . Voit kysyä Elisalta myös mahdollisuutta osallistua lähellä sinua jo sovittuun koulutukseen.

Koulutuksen osallistujat pohtivat

Haku

Löytynyt 0 tulokset