Hyppää sisältöön

Ruokakasvatus

 Neuvokas perhe tarjoaa runsaasti ideoita, vinkkejä ja tietoa ruokakasvatuksesta.

Kesäkirje ruokakasvatuksen ammattilaisille

Vinkkejä kesäajan toimintaan lasten kanssa. Miten olisi makuvesibaari päiväkodin pihassa tai laitetaanko siemeniä omaan kasvatuslaatikkoon?

Lukaise kirje

Kesäinen kirje perheille

Kirjeemme sisältää kivoja vinkkejä veikeistä välipaloista, kesäretkeilystä ja syötävistä kasveista. Mukana myös lempeitä ajatuksia, miten harjoitella rauhoittumista yhdessä.

Lue kesäkirje

 

Iloa ruuasta -teemaviikko

Ruoka on iloinen asia ja ruuan äärellä voi kokea monenlaisia iloja. Tässä Sydänviikon teemapaketissa on kerättynä ideoita ruokailon lisäämiseksi lasten kanssa. Esi-ja alkuopetusikäisille on tarjolla tehtävävihkonen ja pienemmille lapsille ideoita ryhmässä yhdessä tehtäväksi.

Tutustu teemaviikkoon

Tilaa uutiskirje – kerran kuukaudessa vinkkejä lasten hyvinvointioppimiseen!

Neuvokas perhe -uutiskirje varhaiskasvattajille ja opettajille tuo ideoita hauskaan ja monipuoliseen ruokakasvatukseen sekä hyvinvointioppimiseen!

Lisäksi saat vinkkejä ja materiaaleja käytettäväksi ryhmän/luokan kanssa sekä yhteistyöhön vanhempien kanssa. Uutiskirjeen kautta tutustut ruokakasvatuksen lisäksi Neuvokas perheen liikuntavideoihin, mindfulness- ja rauhoittumisharjoituksiin sekä hauskoihin tehtäviin.

Tilaa uutiskirje

Haku

Löytynyt 0 tulokset