Hyppää sisältöön

Mikä on Neuvokas perhe?

Neuvokas perhe on Suomen johtava lapsiperheiden elintapojen asiantuntija. Tarjoamme ammattilaisille koulutuksia ja työvälineitä perheiden vahvuus- ja voimavarakeskeiseen elintapaohjaukseen sekä runsaasti ideoita ja materiaalia lasten ruokakasvatukseen. Neuvokas perhe tuo iloa, innostusta, kannustusta ja tutkittua tietoa elintavoista perhearkeen. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa.

 

Koska jokainen perhe on omanlainen ja tarvitsee juuri omanlaistaan tukea.

Ammattilaisille

Neuvokas perhe tarjoaa ammattilaiselle menetelmän ja työvälineet lapsiperheiden elintapaohjaukseen sekä runsaasti ideoita ja vinkkejä lasten ruokakasvatukseen. Järjestämme niin koko päivän ohjaajakoulutuksia kuin puolen päivän vahvistuskoulutuksiakin.

Neuvokas perhe -menetelmä on kehitetty perheiden elintapaohjauksen tueksi. Sen keskeinen tavoite on tukea perheen myönteistä kehitystä elintavoissa ja vahvistaa perheen pystyvyyden tunnetta. Olennaista on auttaa perhettä tunnistamaan jo toimivia arjen asioita ja sen kautta rakentaa pohjaa mahdollisille muutoksille. Muutostarpeet nousevat perheen itsearvioinnin kautta, jolloin ammattilaisen kanssa käyty keskustelu keskittyy perheen tärkeiksi kokemiin teemoihin. Menetelmä sisältää työvälineinä kortin, kuvapankin ja nettisivut perheille.

Perheille

Perheille Neuvokas perhe tarjoaa tietoa ja tukea elintapoihin liittyen vauvan odotusajasta alakouluikäisen perheeseen saakka. Erityisesti haluamme tukea ylipainoisten lasten perheitä. Perheiden Neuvokas perhe -nettisivuilta löytyy paljon tietoa ja tukea liittyen syömiseen, liikuntaan, lepoon, perhearkeen ja kehotyytyväisyyteen.

 

Kurkkaa perheiden nettisivuja

Haku

Löytynyt 0 tulokset