Hyppää sisältöön

Perheiden nettisivut

Perheiden Neuvokas perhe -nettisivuilta löytyy runsaasti tietoa, tukea, tehtäviä ja videoita perheiden hyvinvoinnista. Artikkelit perustuvat tutkittuun tietoon ja suosituksiin, mutta ovat sisällöltään kannustavia ja käytännön vinkkejä tarjoilevia. Nettisivuista kannattaa kertoa kaikille perheille, sillä ne sisältävät runsaasti terveyttä edistäviä ideoita ihan jokaisen perheen arkeen. Sivustot toimivat myös hyvänä lisätiedon lähteenä johonkin tiettyyn vastaanotolla käsiteltyyn teemaan.

Syöminen

Lapsiperheessä syöminen on iso osa arkea. Lapsille on luontaista, että syömisen vaiheet vaihtelevat. Syöminen-osiosta löydätte esimerkiksi monenlaisia vinkkejä kasvisten ja hedelmien syömiseen sekä helppoja reseptejä arjen kokkailuun.

Millaiset ovatkaan suositut 10 vinkkiämme nirsoiluun ja valikoivaan syömiseen?

 

Katso vinkkejä arjen ruokailuun

Liikkuminen

Perheet ovat toivoneet meiltä helppoja ja konkreettisia vinkkejä siihen, miten lisätä liikkumista perhearjessa. Tästä Liikkuminen-osiosta löydätte runsaasti ideoita ja videoita perheliikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin.

Miten olisi hauska pumppuhippa kotipihalla tai leikkisä Olohuonesirkus ihan lähellä kotisohvaa?

 

Kurkkaa liikuntaideoita ja -videoita

Lepo

Lapsiperheen arjessa lepo on tärkeä kulmakivi. Tässä Lepo-osuudessa kannattaa tutustua esimerkiksi erilaisiin rentoutusharjoituksiin ja unihygienian vinkkeihin.

Millaiselta tuntuisi aikuisen ja lapsen yhteinen mindfulness-harjoitus? Entäpä minkä väriseksi perhe värittäisi oman Unipuunsa?

 

Klikkaa kohti levollisempaa arkea

Perhearki

Hyvän mielen hetket ja yhdessä nauraminen on perhearjessa parasta. Tähän Perhearki-osuuteen olemme koonneet käytännön vinkkejä arjen monenlaisiin teemoihin, kuten ruutuaikaan, tunnetaitoihin ja voimavaroihin.

Millaiselta näyttäisi perheen oma ruutusopimus? Mitä vinkkejä asiantuntijalla onkaan hyvän mielen perherutiineiksi?

 

Katso perhearjen vinkkejämme

Keho

Jokaisen keho on omanlainen. Ja omanlaisenaan juuri oikeanlainen ja arvokas. Suhde omaan kehoon alkaa rakentumaan jo varhain lapsuudessa: terve kehosuhde tukee lapsen hyvinvoivaa kasvua. Tähän Keho-osuuteen olemme koonneet vinkkejä, videoita ja tehtäviä kehotyytyväisyystaitojen yhteiseen harjoitteluun.

Kurkkaapa vaikka Oma keho on supersankari -videomme!

 

Tutustu Keho-teemaan

Haku

Löytynyt 0 tulokset