Hyppää sisältöön

Perheille

Neuvokas perhe tuo iloa ja hyvinvointia perhearkeen. Kun syöminen, liikkuminen, lepo, ruutuaika tai lapsen keho pohdituttaa, on Neuvokas perhe apunanne. Vinkkimme arjen valintoihin pohjautuvat tutkittuun tietoon. Neuvokas perhe on osa Suomen Sydänliiton toimintaa.

 

Koska jokainen perhe on omanlainen ja omanlaisenaan juuri oikeanlainen.

Syöminen

Lapsiperheessä syöminen on iso osa arkea. Lapsille on luontaista, että syömisen vaiheet vaihtelevat. Syöminen-osiosta löydätte esimerkiksi monenlaisia vinkkejä kasvisten ja hedelmien syömiseen sekä helppoja reseptejä arjen kokkailuun.

Millaiset ovatkaan suositut 10 vinkkiämme nirsoiluun ja valikoivaan syömiseen?

 

Katso vinkkejä arjen ruokailuun

Liikkuminen

Perheet ovat toivoneet meiltä helppoja ja konkreettisia vinkkejä siihen, miten lisätä liikkumista perhearjessa. Tästä Liikkuminen-osiosta löydätte runsaasti ideoita ja videoita perheliikuntaan niin sisällä kuin ulkonakin.

Miten olisi hauska pumppuhippa kotipihalla tai leikkisä Olohuonesirkus ihan lähellä kotisohvaa?

 

Kurkkaa liikuntaideoita ja -videoita

Lepo

Lapsiperheen arjessa lepo on tärkeä kulmakivi. Tässä Lepo-osuudessa kannattaa tutustua esimerkiksi erilaisiin rentoutusharjoituksiin ja unihygienian vinkkeihin.

Millaiselta tuntuisi aikuisen ja lapsen yhteinen mindfulness-harjoitus? Entäpä minkä väriseksi te väritätte oman Unipuunne?

 

Klikkaa kohti levollisempaa arkea

Perhearki

Hyvän mielen hetket ja yhdessä nauraminen on perhearjessa parasta. Tähän Perhearki-osuuteen olemme koonneet käytännön vinkkejä arjen monenlaisiin teemoihin, kuten ruutuaikaan, tunnetaitoihin ja voimavaroihin.

Millaiselta näyttäisi teidän perheen oma ruutusopimus? Mitä vinkkejä asiantuntijalla onkaan hyvän mielen perherutiineiksi?

 

Kokeile perhearjen vinkkejämme

Keho

Jokaisen keho on omanlainen. Ja omanlaisenaan juuri oikeanlainen ja arvokas. Suhde omaan kehoon alkaa rakentumaan jo varhain lapsuudessa: terve kehosuhde tukee lapsen hyvinvoivaa kasvua. Tähän Keho-osuuteen olemme koonneet vinkkejä, videoita ja tehtäviä kehotyytyväisyystaitojen yhteiseen harjoitteluun.

Kurkkaapa vaikka Oma keho on supersankari -videomme!

 

Tutustu Keho-teemaan

Tehtäväsivuja lapsille ja perheille

Lisää iloa ja innostusta perhearkeen? Nämä kaikki tehtäväsivut on suunniteltu tukemaan erilaisten taitojen harjoittelussa. Minkä tehtäväsivun juuri te koette tärkeimmäksi? Kurkkaa ja täyttäkää yhdessä! Sopivat myös erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi varhaiskasvatuksessa, koulussa ja terveydenhuollossa.

 

KLIKKAA TEHTÄVÄSIVUIHIN

Keitä me olemme?

Me Neuvokas perhe -tiimissä haluamme tuoda iloa ja hyvinvointia perhearkeen. Missionamme on tukea perheitä arjen valinnoissa – niin pienten kuin isojenkin sydänten hyväksi.

Seuraathan meitä jo somessa @neuvokasperhe ?

 

Ota yhteyttä!

Haku

Löytynyt 0 tulokset